Ga naar inhoud

Curly Joe

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Curly Joe

  • Verjaardag 21-10-1970

Profile Information

  • Plaats
    Culemborg

Curly Joe's Achievements

0

Community reputatie

  1. Weet iemand of het mogelijk is om een standaard stuur te vervangen door een lederen high line (of sport line) stuur. Dus een 3 spaak? Ik heb nu nl een standaard kunstof stuur en ik wil graag een lederen stuur. Ten eerste dat dit kleiner en iets dikker is en lekkerder vasthoudt dan een kunstof stuur. Er worden nu een aantal sturen aangeboden incl. airbag op marktplaats. Weet iemand dan waar ik moet moet letten? Iets met ijzeren en kunstof airbag pinnetjes? Mijn trots betreft een Passat Var 81 kw uit 98. Comfortline uitvoering.
  2. Curly Joe

    cruise control

    Speedy waar heb je dit allemaal opgespoten?
  3. Curly Joe

    cruise control

    Geen automaat, gewoon 5-bak. Ik heb nu (3 x) gezien dat de snelheidsmeter even omhoog gaat. Maar dat was wanneer ik zonder cc reed. Vandaag bij 123 km/hr veel stootjes gevoeld. Snelheidsmeter & toerenteller gaven geen krimp.
  4. Ik ben er door drukte nog niet aan toe gekomen om er iets aan te doen Ik heb wel een monteur erin laten rijden en die kon niet gelijk zeggen wat het was. Hij stelde voor om de Passat op de brug te zetten om alles eens grondig te inspecteren. Wel dat is er nog niet van gekomen. Het kraken wordt wel erger.
  5. Ik heb geen verlaagde Passat. Dus ... Verder vind ik in het boek van Haynes niets terug van een veerpootlager. Sinds kort heb ik ook een tik (schokje) in het stuur als ik hard rem. Ook afkomstig van dit lager?
  6. Curly Joe

    cruise control

    Wanneer ik met de cruisecontrol aanrijd lijkt het of de cc ineens uitgaat dus je voelt een schokje en vrijwel gelijk daarna weer aangaat en voel je de auto weer iets optrekken. Ik heb de klokken in de gaten zitten houden maar die don niets vreemds, althans op 1 keer na toen zag ik dat de kilometerteller ineens omhoog ging, maar toen ging ik net van de cc af (handmatig). Kan het soms zijn dat er een storing in de snelheidmeting zit en dus niet zozeer in de CC?
  7. Curly Joe

    cruise control

    Ik heb een soort gelijk probleem met mijn CC. Wanneer ik met de cruisecontrol aanrijd happert mijn motor. Het vreemde is dat het soms wel is en soms niet. Het lijkt dus of iets de cruisecontrol uitzet en gelijk weer aan zet. Althans dat gevoel geeft het wanneer ik zelf de cruise control snel uit en weer aanzet. Wanneer ik zonder cruisecontrol rijd gebeurt er niets en loopt ie als een zonnetje. En vandaag zag ik het lampje ook al niet meer brand, maar volgens mij is over dat item al een topic. Anyway, heeft iemand enig idee wat het kan zijn? Ik heb een 3B var 81Kw diesel en ruim 230K op de teller.
  8. Wanneer ik weg rijd en een bocht maak, kraakt er iets bij de ophanging. Het is alleen bij langzaam rijden en/of stilstand en ik gelijktijdig het stuur draai. Wanneer ik harder rijd (>30 km/h) hoor ik niets. Iemand enig idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden