Ga naar inhoud

Ko

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ko

  • Verjaardag 30-10-1976

Profile Information

  • Plaats
    Eindhoven

Ko's Achievements

0

Community reputatie

  1. hey, ik heb al een offerte van onderdelenzoeker.nl: Hieronder ziet u een overzicht van de onderdelen die Okesion Automotoren B.V. uit Drunen u kan leveren. Onderdeel Prijs Statiegeld * Garantie Gasklephuis voor ADR motor € 100,- € 3 mnd Opmerking: Met vriendelijke groet, Okésion automotoren BV Drunen. Eventuele verzendkosten bedragen: € Op aanvraag. *Statiegeld betaalt u wanneer het een inruil onderdeel betreft. U ontvangt het statiegeldbedrag terug bij inlevering van het oude deel. Hmmmm 100 euro maar...
  2. zijn er meer mensen met ADR hier?
  3. als je wil iets nieuws over je auto leren en als je genoeg tijd heb, kan je langs mij komen en ik ga voor je met je hulp je gasklep reinigen met gedeeltelijk uitbouwen (om te zorgen dat de achterkant van de gasklep is ook schoon). dit is samen 2 uur werk. bij VW dealer of een VW specialist kan je gewoon uurtarief rekenen: dat wordt niet goedkoper dan 100 denk ik. + materialen... als je wilt mij iets gaan betalen vind ik ook prima over 2dehandse gasklep heb ik mijn twijfels... aangezien dat dit is een vaak probleem bij Passats, wil ik toch een nieuwe... maar ja. ik kan ook mischien proberen bij de sloop om een andere gasklep eerst te testen en alleen daarna kopen... mischien is ook een idee...
  4. volgens mij bij VW delaer in mijn stad een uur werk kost 80,- en inbouwen is stuk moelijker dan uitbouwen vanwege de lastige rubber op de luchtpijp... ik herrinner ik moet rond 20 pogingen maken voor dat hij op de juiste plek was... maar nu heb ik ervaring maar heb je je gasklep gereinigd??? dat helpt echt! en trouwens, je moet ook karter ontluchting pijpje controleren en andere vacuum slangen. als er ergens een lek zit krijg je ook vreemd gedraag in toeren.
  5. vraag je af of inleren werkt met vagcom? ja, prima. maar voor de zekerheid heb ik ook bij een VW werkplaats nog een keer ingeleerd... is er echt niemand met ADR en wens om mij te helpen?
  6. Hallo ik heb volgende klachten: tijdens het stationeer lopen of tijdens het schakkelen vallen de toeren onder 300rpm en soms slaat de motor af. dit gebeurt alleen als ik op gas rij. dus op benzine er is geen eenkel probleem met stationeer toeren. bij een gasinbouwbedrijf hebben ze gasverdeelhuis vervangen. maar dat heeft niks opgelost. daar en ook bij VW dealer zeggen ze dat de gasklephuis verantwoordelijk is. hij kost 280 nieuw en kan niet terug genomen worden. dus het is een duure experiment voor mij om die nieuw te kopen en mischien niet nodig hebben. gasverdeelhuis was ook rond dit geld... daarom heb ik een idee om een werkende gasklephuis van andere ADR pakken (30 min demontage werk) op mijn zetten en kijken of het probleem daar aan ligt. ik heb mijn eigen gasklephuis al een keer gedemonteerd om te reinigen, en daarna ingeleerd met VAG-com. maar dat was geen oplossing voor dit probleem.
  7. Vdub, eigenlijk kan beter want op benzine hij rijdt perfect (nieuwe kleppen, gasklep gereinigt en ingeleerd), maar op gas schommelen toeren van de motor tijdens het stationeer lopen. kijk, dat is de gedrag van de motor als ik gaspedal los laat. de rode lijn is toerentel, witte is gasklep hoek. ik ben nog steeds bezig met onderzoeken waarom... maar voor de rest, ik merk bijna geen vermogenverlis dankzij nieuwe gasverdeelhuis... en goedkoop! 0,47 per liter ipv 1,30 trouwens, ik heb VAG-COM en de kabel. als iemand wilt foutcodes inlezen, of gasklep inleren, of nog iets, jillie zijn welkom in Eindhoven/Veldhoven
  8. VisionRoy, wat denk je van zelf doen? spuitcabine huuren is 80 euro per half dag... de rest zelf: wassen -> ontvetten -> plastic grondhars -> kunstoffvuller -> schuren -> verf -> heldere lak. de klusje is niet moeilijk... en zeker geen 750,- waard!
  9. trouwens, ik heb de zwarte gephotoshopt op mijn witte auto. ook leuk maar heeft al iemand die koplampen gekocht? ze kommen van Sonar. ik heb gelezen dat Sona is niet een topmerk... van welk land is Sonar?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden