Ga naar inhoud

fubar

Members+
 • Aantal items

  253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over fubar

 • Verjaardag 17-05-1981

Profile Information

 • Plaats
  Finnewol

Overige

 • Vagcom
  Nope
 1. ik denk dat met 20"het krap an gaat worden, maar zou wel moeten passen. Verlagen zou ik niet al te veel doen, denk dat 4cm voldoende is.
 2. ok heb 8.5j met 215/35 en et 32 rondom. op mijn staand (best laag) loopt niets aan
 3. Mijn remmerij is aan vervanging toe. Nu wil ik meteen grotere remmen plaatsen om de leegte achter de 19" op te vullen en de remweg te verkorten. De bedoeling is om minimaal voor 312mm remmerij te gaan. Ik heb een beetje rond gesnuffeld, maar kom eigenljk niets concreet tegen dat mij verder kan helpen. Weet iemand welke remmerij er zonder al te veel aanpassingen op mijn 3B geplaatst kan worden?
 4. Dit jaar kjomen de Rang Ropvers er eindelijk onder. Gister heb ik ze gesproten in PolarSiber van Porsche. Ff een plaatje voor het idee:
 5. is bbs rx in 17"dus zal 7,5J zijn. Bandenmaar (gezien de velg) schat ik op 205/45/17. Zou dus moeten passen, met gemak zelf
 6. ik heb hetzelfde gehad 2 weken geleden. Was bij mij de startmotor. Deze vervbangen en de passie start ook weer met warme motor. Ik heb een 1,9 TDI AHU
 7. 195 metr mijn 3B 90pk TDI op 215/35/18 bandjes en 5 man in da uato + bepakking. Dus zal wel iets van 180 echte km zijn. Vind het nog best goed voor een wagen met 290 op de klok en een standaard blok
 8. Ik heb hetzelfde gehad vorige week. Mijn rechter homokineet klapte uit elkaar net op een rotonde. Bij mij is het ook omdat de wagen erg laag ligt. Zoals jij het beschrijft is het idd de buitenste homokineet die aan het kapotgaan is Kosten: ik heb het zelf gemonteerd en was €118,- incl kwijt. Als je de boel er zelf niet onder kan zetten zou ik rekenen op tussen de 300 en 400 ekkies.
 9. een 32B heeft et 35. de max breedte is 8j. Qua verdere maten maakt het niet veel uit.
 10. Ik ga van de winter ook met de audio in mijn 3B beginnen. Moet toch een ander interieur plaatsen, dus pak ik de audio ook meteen aan. Kabels kan je idd beter meteen allemaal nieuw leggen, doe ik ook. Ik post tzt ook wel foto's en een repo hoe ik het ga doen.
 11. apk komt je auto niet mee door met gewrapte koplampen. geeft te veel strooilicht. Verder is het lichtbeeld ook niet om over naar huis te schrijven. Een maatje heeft zijn golf 3 koplampen gewrapped . Toen we ermee naar de Wörthersee reden in 2009, werden we niet heel vrolijk, we zagen bijna nix 's avonds. Meteen de folie eraf getrokken en het lichtbeeld was weer goed. Ik zou het dus niet doen, en meteen een nieuwe set koplampen aanschaffen, de donkere versie is iets van 150 euro de set, dus daarvoor kan je niet zelf lopen klooien. Althans dat is mijn mening en ervaring natuurlijk.
 12. WOW! Zo wil ik mijn ruiten ook hebben!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden