Ga naar inhoud

lesley

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lesley

lesley's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja,wilde ik sowieso doen maar weet niemand die dat voor me kan doen.. Bij Pon kennen ze t zelfs niet eens!! Kan iemand mij daarmee helpen misschien? Groetjes, Lesley.
  2. Hallo, Heb een 130 pk tdi automaat/tiptronic. Bakolie is inmiddels ververst (176.00 km) Zo geregeld als ik mn gas intrap hapert de auto,maw hij blijft even hangen voordat ie m oppakt. Heb m meerdere keren laten uitlezen maar tubodruk is goed tijdens het rijden en LMM geeft ook geen storingen. Bij Pon weten ze t ook niet zo 123,helemaal omdat ie geen storing geeft na uitlezen. Denken dat t misschien iets met de turbo te maken heeft maar na uitlezen ook niet dus.. Wordt er ondertussen beetje gek van!! Iemand enig idee? Had deze vraag eerder staan maar is er om 1 of andere reden vanaf. Zou t probleem in de bak kunnen zitten misschien? Auto is uit 2003. Groetjes, Lesley.
  3. lesley

    Auto hapert nog steeds.

    Zoals ik al zei zeiden ze hier op t forum dat t hoogstwaarschijnlijk met de bakolie te verhelpen was... En wat jij zegt over de turbo dat ie m weer moet oppakken,dat hoort dan niet met een hapering te gaan toch?
  4. Ach ja,kan er nog wel bij allemaal he. In ieder geval bedankt voor de info mannen!
  5. En als ik m nu eens via vagcom in zn sportstand laat zetten? Of gaat het verbruik dan nog meer omhoog?
  6. Had t wel verwacht ja maar zoveel verschil...? Heb je een diesel is t nog niet superzuinig! Ach t is nu eenmaal zo,hij rijdt wel heel fijn in ieder geval!
  7. Ja ok,snap ik maar dit om aan te geven hoe zuinig ik dan gereden heb. Chippen wilde ik sowieso al doen en dan maar afwachten,verwacht eerlijk gezegd geen wonderen. Blijkbaar verbruikt een automaat behoorlijk wat meer als ik anderen zo hoor over een handgeschakelde...
  8. 750 km zo'n beetje alleen op de snelweg met cc aan he. Kijk stadsverkeer begrijp ik dat ik zo'n beetje 1 op 10/11 zit al had ik misschien op meer gehoopt. Zoals vdub daar kom ik bij lange na niet in de buurt. Misschien verbruiken de nieuwere modellen toch meer al zou dat anders moeten wezen lijkt mij?
  9. Het is witte rook en mn gaspedaal trap ik al helemaal niet diep in als die koud is hoor. Maar wat is je verbruik op de snelweg dan vdub? Auto start trouwens prima dus of het de gasregelklep is,is trouwens ook uitgelezen maar niks noemenswaardigs.
  10. Jongens, Ik wilde het gewoon zeker weten,zoveel verstand heb ik niet van auto's. En v5,heb de andere topics erover zeker al doorgenomen maar mijn auto vertoonde wel zulk vergelijkbare symptomen maar toch weer net iets anders mijn inziens. Zoals ik al zei wil ik het zekere voor het onzekere.
  11. Hallo mensen,bedankt voor de goede tips! Ga de bakolie zsm laten verversen! Groetjes, Lesley.
  12. Hallo, Heb een passat variant 130 pk tdi automaat/tiptronic. Vind t verbruik aan de hoge kant vandaar deze vraag. ik rij veel stadsverkeer en zo af en toe gecombineerd met snelweg. Nou rijd ik gemiddeld met een volle tank rond de 600/650 km,1 op 10 zo'n beetje dus. Nu heb ik laatst alleen maar snelwegkilometers gereden en vaak op cruisecontrol maar de teller kwam niet hoger dan 750 km op een volle tank. Is mijn vraag dus of dit normaal is voor een automaat? Had er wel meer van verwacht eigenlijk,helemaal op de snelweg. Heb de lmm uit laten lezen maar kwam niks naar boven. Wat me opvalt is dat de auto wel erg rookt vooral als die koud is of is dit normaal? Iemand misschien een idee? Groetjes, Lesley.
  13. Ja,weet ik maar wil toch het zekere voor het onzekere. Dus dacht ik leg maar even mijn probleempje voor...
  14. Hallo, Heb een passat variant 130 pk tdi automaat uit 2003. Nou is het zo dat zo heel af en toe de bak hapert. In principe alleen als ik het gas intrap (kickdown) en hij schakelt dus terug om snelheid te maken,op dat moment wil het wel eens dat deze even inhoudt... Ook wel eens op het punt van net terug schakelen en ik geef weer gas bij.. Verder lijkt het net of ik een soort bonk hoor als ik afrem en hij gaat terug in zn lagere versnelling,meestal bij een stoplicht,naar zn 1 terug dus. Dit gebeurt alemaal niet gek vaak maar wel af en toe en wil er dus wel vanaf,op tijd bij zijn voordat de schade eventueel groter is. Heb m uit laten lezen maar geen foutmelding. Auto heeft inmiddels 175.000 gelopen en naar mijn weten is de bakolie nog nooit ververst. Zou het probleem opgelost kunnen worden door de bakolie te verversen? Of iemand een ander idee voor dit probleem? Groetjes, Lesley.
  15. lesley

    spoiler 3b en 3bg

    Hallo, Even een vraagje... Heb zelf een passat variant uit 2003 en ben op zoek naar een dakspoiler. Op ebay staan er een hoop maar voor welk model heb ik nodig? Ik dacht 3bg toch? Zie ook dat ze er zijn voor en 3b en 3bg... Passen die voor 3b ook op 3bg? Groetjes, Lesley.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden