Ga naar inhoud

Silkwood71

Members+
  • Aantal items

    419
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Silkwood71

  • Verjaardag 18-09-1971

Profile Information

  • Plaats
    Heerlen
  • Interests
    Passat, Golf, honden, games, computers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Silkwood71's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb ook de melding gehad: oliedruk stoppen. ik ben bij de volkswagen/audi garage langsgegaan, en daar werd ik niet vrolijk van. Het probleem was volgens hun het volgende: Doordat er longlife in de auto had gezeten, was door de hoge temp. van de turbo deze sneller dik geworden en gaan "klonteren" om het zo maar te noemen. Daardoor was het filter in de cartepan verstopt geraakt, en kreeg je deze melding. Deze garage adviseerde me de service interval terug te zetten, en er normale 10W-40 olie in te doen, dus geen longlife meer. Het volgende hebben ze allemaal gedaan: Olie ( longlife) eruit gehaald Motor gespoeld, nieuw en groter oliefilter geplaatst, Carter er onderuitgehaald, en daar in de opzuigbuis een nieuw filter ingezet motor opnieuw gevuld met normale 10W-40 olie service interval teruggezet. Dit allemaal voor een kleine € 600,- ik hoop dat dit voor jullie duidelijke info is
  2. misschien ook een tip, je zou eens kunnen informeren bij een schoenmaker, over het algemeen zal die wel weten hoe je leer kunt bewerken, the do's and the don'ts. ik heb eens bij een schoenwinkel gezien dat je voor nubuk leren schoenen, een soort "steen"hadden om de schoen mee op te ruwen.
  3. Silkwood71

    PDA Qtec9100

    Ik heb sinds kort ook de Qtek 9100 en heb bij pdashop alleen een brodit houder met oplader besteld en al ingebouwd. Zoveel bel ik niet in de auto, en ik vind de luidspreker van de Qtek 9100 ( of in mijn geval dan de MDA vario) al voldoende om een telefoongesprek mee te voeren in de auto. Heb er ook al IGO 2006 opstaan, en ik moet zeggen deze navigatie software werkt superr.
  4. mwoa... als het alleen RL is..... ff dremelen
  5. Maar nu heb ik een vraagje, Matthijs heeft niet de originele mistlampen erin zitten. Ik heb die wel, hoef ik dan maar alleen het lampje te vervangen, of toch een hele nieuwe (mist)licht unit erop zetten??
  6. Die votex spoiler heb ik dus "helaas"niet, die vind ik namelijk ook mooi, die wat ik nu hebis best wel groot voor mijn smaak.
  7. Merk hetzelfde als Vdub, Prijs komen we wel uit. eerlijkheid gebied me om te zeggen ( tja zo zijn wij limburgers nu eenmaal.... eerlijk ) Dat je er wel kosten aan zult hebben om hem te spuiten, dat is ook een reden geweest waarom ik hem er niet op heb gezet. Het spuit bedrijf waar ik ben geweest adviseerde me om hem ongeveer 3 x in de grondlak te zetten, voordat de echte lak erop kwam. als je echt interesse hebt stuur je maar een mailtje.
  8. Silkwood71

    Eindelijk ook

    Dus er veranderd ook niets aan de slijtage van bepaalde onderdelen?? mmm.... dan wil ik ook eens gaan kieke lol.... was altijd bang voor het extra onderhoud/slijtage
  9. Was dat slijpende geluid als je de auto uitzette? of tijdens het rijden?
  10. Silkwood71

    Eindelijk ook

    Ff een vraagje over het tunen, hoe is het dan met het onderhoud ervan, wordt dit meer als de auto is getuned, of duurder? en moet je dit gaan aangeven bij de garage bij een grote beurt?
  11. Ik heb nog eenzelfde spoiler als Matthijs liggen, niets mee gedaan, moet nog gespoten worden. interesse?? lol Ik ben wel pas over 1 week weer te bereiken, op vakantieeeee !!!!
  12. Het zou daarna verholpen zijn volgens hem.
  13. @ Rener, ik had dit bij Ploemen in meerssen gevraagd.
  14. Ik heb op onze rit richting Emden de volgende storing gehad, olie druk te laag. Dit gebeurde toen we op de duitse autobahn zaten, en probeerden Antonio bij te houden lol Dus ik was hem flink op de staart aan het trappen, Op de terug weg nog enkele malen op de staart getrapt ( vraag Kenny maar;-) ) maar de storing is niet meer terug gekomen. Ik dacht dat het een vuiltje was dat misschien ergens op de sensor zou hebben gezeten. Echter afgelopen vrijdag deed hij het weer, en toen reed ik normaal 120 km/h en trok door naar 140 lm/h. uiteraard gebeurde dit vrijdag om 18.05u, dus alles was al dicth. vandaag gebeld met de volkswagen garage, en hij vertelde me dat dit een bekend euvel is van de 18T. Hij vertelde me dat ze de service interval gingen terug zetten naar 15.000km en dat het probleem het volgende was: Bij het kartel zit een filter. Omdat er "long-life" olie in zou zitten, zou dit filter sneller verstopt kunnen raken. Hij adviseerde het karter eruit te halen, het filter te vervangen, de interval omzetten naar 15.000km, en andere olie te gebruiken. Dit zou me € 600,- gaan kosten.. Klinkt dit bekend?
  15. Is dit net zoiets als de comfort module? dat als je de auto afsluit dat dan de ramen automatisch dichtgaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden