Ga naar inhoud

jos_br

Members+
  • Aantal items

    692
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

jos_br won de laatste dag op december 5 2022

jos_br had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over jos_br

  • Verjaardag 29-06-1960

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.jbautoservice.nl/.

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    dieverbrug
  • Interests
    auto's,auto's en auto's
  • Naam
    Jos_br

Overige

  • Vagcom
    VCDS PRI 805

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jos_br's Achievements

36

Community reputatie

  1. Duidelijk, had ik even niet meegekregen. Dus kun je nu de compressie/lektest toch doen? Jos.
  2. Sorry hoor, maar waarom een chip eruit halen wanneer er een storing is? Wanneer je de bobine's, bougie's en injectoren uit hebt gesloten kun je eerst nog een compressie en/of lektest doen. Jos.
  3. Bij mij rijdt een beetje diesel ook 1;12>14........en de 6 cilinders (Audi) 1;10. Kost weleens een rijbewijs. Jos.
  4. Je koopt inmiddels geen bak meer onder € 4000,= ex. btw gereviseerd, bij de dealer € 8650,= ex. Daarbij komt de olie, filter en inleren. Een nieuwe mechatronic moet ook ingeleerd worden, daar hebben we nu ODIS voor, hoeven we niet naar de dealer.. Gebruikt blijft een risico, en je bent serieus minstens 1,5 dag aan het sleutelen. Moet je nog een diploma voor hebben ook......😅
  5. Kijk uit met de GTE wanneer het op de DSG aankomt. Deze gaan stuk en zijn erg duur om te repareren, bij de dealer domweg € 14.000,=, wel incl. btw...... Wij hebben er nu een paar gehad, en dan blijft het nog een dure hobby. Ik heb er zelf een paar weken mee gereden (stevige rijder), en wanneer je dan op benzine rijdt is het een stevige drinker (1:9, zware benzineauto). Wanneer je letterlijk om de kerk rijdt, en je zonnepanelen hebt is het wel degelijk een goedkoop rijdende auto. Jos.
  6. Ik weet wel dat die Fiat niet goed op benzine loopt Willem, we hebben er nu een voor de deur staan.......?? Jos.
  7. Bij deze motor kan de brandstof alleen door, en niet langs de verstuiver in de olie komen. Op de foto vindt ik het ook niet duidelijk dat het oliepeil te hoog is. De olie ziet er ook niet verdund uit. Met dat geluid ging ik weer terug naar de dealer. Jos.
  8. Hij krijgt nu een andere kop, koppakking ligt eruit. Jos.
  9. Dus het gezeur dat die veel gelopen heeft en ingeruild moet worden geld meteen niet meer...... Jos.
  10. Ben je hier al een beetje bij in de buurt @@Willem nunspeet ?? Jos.
  11. Een velg is goed of niet goed, dit kan zowel bij een oem velg of een aftermarket velg voorkomen. Merken zoals Team Dynamics, Rotiform, OZ, en ga zo maar door zijn zeer goed. Eigenlijk is vaak de prijs het bewijs en zijn gegoten wielen per definitie altijd beter én lichter. De afwerking is bij veel velgen, zeker bij gepolijste exemplaren ook belangrijk. Ook daar is genoeg oem spul te vinden waarbij de de coating eraf vliegt na een winter(tje). Jos.
  12. jos_br

    Alternatief ANWB

    Wij hebben best wel vaak met de ANWB te maken, en eigenlijk krijgen we best positieve mensen die door de ANWB geholpen, dan wel doorgestuurd zijn. In het buitenland geld het dat wanneer de auto binnen 3 dgn niet gerepareerd kan worden, deze word gerepatrieerd. Jos.
  13. jos_br

    Waarde auto

    Verkoop waarde is ongeveer € 1750,=. Dit moeten ze dan toch ook vergoeden, denk ook dat het daar op uitdraait. Soms heb je experts die met een goed doordacht bod komen, soms moet je even touwtrekken.......... Jos.
  14. Waarom een ARL terwijl er een 2.0 tdi16v zo incl. bak zonder problemen in zou kunnen met een compleet werkende auto eromheen? Jos.
  15. Deze kun je niet inleren, tis geen benzineauto. Jos.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden