Ga naar inhoud

robbietdi

Members+
  • Aantal items

    430
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over robbietdi

  • Verjaardag 05-10-1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mijnalbum.nl/Album=DQI6CTOG

Profile Information

  • Plaats
    Hoorn NH
  • Interests
    VW, Tuning.

Overige

  • Vagcom
    ja

robbietdi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Beide getankt. Goedkoopste in de regio. Lekker concurreren met de rest
  2. Filmpje beschikbaar ergens ?
  3. Ik ben op zoek naar een nieuwe auto. Ivm de ruimte gaat voorkeur uit naar passat variant. 1.6 TDI heeft de voorkeur. Wat zijn de zwakke plekken en zaken om op te letten tijdens de proefrit ? Waarom vanaf 2010 ? Ivm nieuwe interieur, dashboard en de vele opties die standaard op de bleumotion zitten Km stand tot ong 150 dkm. Een tweetal gekeken, maar gezien de krassen en schades niet aangeschaft. Nog steeds op zoek dus
  4. Nog tips. Waarom de 1.6 ipv 1.9 pof 2.0 TDI Liefst een van eind 2009 begin 2010 met nieuwe stuur. En dashboard. Problemen met de cr blokken ? Dubio tussen ovtavia en 3c. Wil wel een station hebben met pdc. En navigatie.
  5. Vorig jaar 2 x met de boot over geweest. Via duinkerk. Prima geregeld. Als je op tijd bent en er is plek op de boot, kan je gelijk mee. Voor de rest bij binnenkomst ook geen bijzonderheden. Gewoon de rest volgen de haven uit en opletten bij de eerste rotonde
  6. iphone 4 kopen is denk ik de makkelijkste oplossing.
  7. mooi is dat. Aantal dingen niet uitvoeren, maar niet leveren. Zal er dus niet voor onderhoud terug komen.
  8. Jezus Johan. Echt heel veel geluk heb je ook niet. Hoop dat hij zaterdag klaar is. Lekker met vakantie en dan de fik er in !!
  9. Ik had ook een AVB. Vroeg het mezelf ook af en na enig speur werk blijkt er toch een klein verschil te wezen in de AVB blokken vanaf 2004. Wat weet ik niet meer. ( Iets dat ook door de riem indirect werd aangedreven ) Maar samen met de monteur kwamen we tot de conclusie dat VOOR 2004 gewoon om de 90dkm moet en 2004 of LATER om de 120 dkm.
  10. Vandaag de wielen eraf gehaald. Vorige keer schoon gemaakt met velgen reiniger. Nu met warm water en een spons. Zijn weer als nieuw. Daarna met wax goed in gesmeerd. Over tijdje weer goed schoonmaken en waxen.
  11. Was ze vergeten te wisselen. Achterbanden heb ik eerder vervangen vanwege het geluid. Nu wissel ik ze om de 10 dkm van voor naar achter
  12. Willem heeft hem voorlopig niet nodig ....
  13. ik had er een van arcs maar die hebben de verkeerde opgestuurd. Bleek dat ik 12 ipv 8 pins aansluiting nodig had. Jammer genoeg ging de verkoop ze beter af dan de service. Dus zelf maar verkocht en er een van yatour besteld met een 12 pins aansluiting. Morhen hopenlijk binnen dan kan ik het van het weekend inbouwen. Ben dus enorm benieuwd of het een beetje werkt !!
  14. reed zelfde motor. minimaal 1 op 17. Dus het kan wel.
  15. Al bekend waar het achteraf aan heeft gelegen ? Tevens PB verstuurd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden