Ga naar inhoud

Erwin

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Erwin

  1. Erwin

    Fluittoon en Airco

    Zaterdag heb ik een proefrit gemaakt in een TDI (110 pk) uit 1999. Bij 120-130 km/h hoorde ik steeds een fluittoon door de rijwind. Is dit iets wat jullie herkennen? Waardoor zou dat kunnen komen en wat kan ik er aan doen? Is een oude schade mogelijk de oorzaak? Deze auto is uitgerust met climate control (temperatuur instelbaar), waarvan ik begrepen heb dat er jaarlijks onderhoud nodig is. Klopt dit? Zo ja, wat moet er gebeuren en wat zijn ongeveer de kosten? Alvast bedankt voor de reacties. Groeten, Erwin.
  2. De Passat komt steeds dichterbij. Nog een extra vraagje: wat vinden jullie van LPG ten opzichte van diesel? Wie van jullie heeft (positieve of negatieve) ervaringen met LPG? Alvast bedankt. Groeten, Erwin.
  3. He allemaal BEDANKT voor de tips! Ik ben wat wijzer geworden: - het moet een Passat worden (al was dat natuurlijk te verwachten op deze site), - TDI heeft bij meeste van jullie de voorkeur (welke motorinhoud/vermogen?), - ik moet letten op vervanging van voorste draagarmen, LMM, roestplekken (logisch), distributieriem en deursloten. Of ik bij particulier of garage ga kopen? Weet ik nog niet. Garage is (bijna) altijd duurder, maar beetje garantie is wel lekker bij een auto van 6-8 jaar oud. Ik hou me natuurlijk aanbevolen voor occasions, wel in het midden van het land. Nog meer tips zijn altijd welkom. CU, Erwin.
  4. Beste mensen Ik ben van plan een Passat uit 1998 of 1999 aan te schaffen. De keuze tussen diesel of benzine is nog niet gemaakt; qua kilometrage en kosten zal ik net rond het kantelpunt uitkomen. Waarop moet ik letten bij een aankoop? Zijn er specifieke Passat-kwaaltjes of andere dingen die extra van belang zijn naast de standaard zaken waarop ik uiteraard zal moeten letten? Als het geen Passat wordt, wordt het een Volvo S40. Waarom zou, volgens jullie, de keuze op een Passat moeten vallen? Alvast bedankt voor de reacties. Misschien tot ziens bij één van de ledenmeetings. Groeten, Erwin.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden