Ga naar inhoud

sequence

Members+
  • Aantal items

    776
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sequence

  1. Heb nog een foto van een Amerikaanse 3BG op mijn Photobucket space staan
  2. Toch nog iets goeds uit Zweden mee kunnen brengen ?!
  3. Ben wel erg benieuwd naar de ET waarde van die velgen.....
  4. Een brandstoffilter word bij de TDi vrij snel zwart door de hoge temperatuur van de diesel die retour gaat, dit zegt op zich niets over de staat van het filter.
  5. Ik vermoed dat het systeem daarna nog wel wat verfijnd is.
  6. Zo gemakkelijk is die onderbreker niet te omzeilen lijkt me, de transponder in de sleutel moet je dan kunnen nabootsen. Dat lijkt me niet iets voor de gemiddelde huis-tuin-en-keuken dief. Maar met de juiste electronica zal er vast wel iets te omzeilen zijn..... Het is in ieder geval niet iets van even een kabel doorverbinden zoal het in de film zo mooi werkt.
  7. Weet iemand of een 3BG sedan doorgaans ook een 3-puntsgordel in het midden heeft ? Gaat om deze auto: http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/at ... id=5856686
  8. Dit is inderdaad de aircofan, een beetje speling kan geen kwaad zolang de fan maar niet gaat ratelen. Je kunt deze fan verwijderen zonder dat het front in servicestand hoeft. Maar dunne vingers gewenst inderdaad.
  9. Het lijk erop dat de vrijlooppoelie van je dynamo de boosdoener is van het klapperen. Die moet je dan ook vervangen (nieuwe poelie erop zetten kan alleen met speciaal gereedschap)
  10. Die wisser lijkt ook verdacht veel op een achterwisser van een Polo, die heb ik namelijk achter op mijn Golf gemonteerd.
  11. Mooie R32 ! Tja een piloot kan ook niet met minder, anders valt het zo tegen ten opzichte van het bedrijfsvervoer.
  12. Hoi medeforummers, Als ex Passat bezitter kom ik hier nog regelmatig, en zie dat er veel poets kennis aanwezig is. Het stappenplan heb ik al een uitgeprint en ik ben van plan om dit ook eens op mijn auto (Golf IV TDI Pacific) uit te voeren. Maar omdat ik ook swirls in de lak zie zitten, is het denk ik beter om de eerste keer er een prof bij te halen die het hele stappenplan uitvoert en waarbij ik dan wil helpen. Alleen het poetsen met een machine daar waag ik me niet aan, vandaar dat ik de hulp inroep van een prof. Hoeft niet perse in omgeving Twente te zijn, maar is wel handiger natuurlijk. Wie zou dat willen doen en tegen welk tarief ? Reageren via een PB mag natuurlijk ook.
  13. Dat gaat wel lukken, ik heb vorige week een afneembare trekhaak onder mijn Golf geplaatst. Ik denk dat het bij een Passat niet veel anders is !? Meeste werk is denk ik de aansluiting van de kabelboom onder het dashboard bij een 13-polige kabel. Vandaar dat ik die nog niet heb gedaan, maar wel het eerste deel van de kabel gemonteerd zodat ik mijn aanhanger met 7-polige stekker wel kan gebruiken.
  14. Omdat ik van Jee een set Sunnyboy zonneschermen voor mijn Golf heb gekocht dan ook maar even een paar foto's hier. Tevens heb ik een afneembare trekhaak gemonteerd waarvan ook een paar foto's ! Jee nog bedankt voor de snelle levering, super spul ! 8)
  15. Ik vind de bovenste kap die beter passen bij de rest.
  16. Ik heb een 3BG gehad met die velgen. Foto: Sorry, ik zie dat het om een 3B gaat, ik denk dat hetop een 3B niet zo mooi gaat staan, steek en ET lijken me geen probleem.
  17. sequence

    Lederen stuur

    Bovenstaande stuur met gaatjesleer is van een Golf Pacific.
  18. Zie ook: http://wiki.ross-tech.com/index.php/01262 01262 - Solenoid Valve for Boost Pressure Control (N75): Output Open Possible Symptoms Reduced Power Output Boost Pressure too Low Possible Causes Wiring from/to Solenoid Valve for Boost Pressure Control (N75) faulty (Open Circuit) Solenoid Valve for Boost Pressure Control (N75) faulty Possible Solutions Check/Replace Solenoid Valve for Boost Pressure Control (N75) Retrieved from "http://wiki.ross-tech.com/index.php/01262"
  19. Defecte N75 klep dus. Maar intermitent melding dus komt af en toe voor.
  20. Het ziet er mooi uit Antonio, maar omdat je die lampen maar een enkele keer aan mag hebben zou ik het zelf niet doen. Overigens, mijn huidige Golf heeft ook origineel xenon, en dan vervalt de mistlamp in de koplamp en worden er dubbele knipperlichten geplaatst. Waarom zou dat zijn ?
  21. Dat lijkt me vergelijkbaar met de set van Jos (zwaardere Sachs koppeling en vliegwiel van Caddy 2)
  22. De grap is dat vervangen van alleen de koppeling bij mijn garage weinig goedkoper is dan de vervanging bij Jos incl vast vliegwiel. Alleen is dat vliegwiel een modificatie waar ik twijfel. Ook al lees ik veel positieve verhalen op tdiclub het is niet standaard. Een 2-massa vliegwiel zal toch een reden hebben ?
  23. Nog twijfels... Mijn eigen garage (ZZPer en voormalig VAG monteur) heeft geen ervaring met vast vliegwiel en vervangt meestal het 2-massa vliegwiel omdat er soms olie uit kan komen dat weer op de platen terechtkomt waardoor de vervanging weer opnieuw kan worden gedaan. Ik twijfel dus, naar Jos of vervangen door standaard koppeling waarbij ik het vliegwiel misschien maar laat zitten. Wat zouden jullie doen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden