Ga naar inhoud

drieb85

Members+
  • Aantal items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over drieb85

  • Verjaardag 01-01-1907

Profile Information

  • Plaats
    nederland

drieb85's Achievements

0

Community reputatie

  1. " Hieronder is duidelijk zichtbaar dat zich nogal wat vuil had opgehoopt onder en tussen de behuizing van de ECU." Bij mijn 3B kan door 11 jaar aan bladerentroep onder en naast de waterdichte(?)behuizing van de ECU het water eveneen niet goed weglopen. Kan iemand mij vertellen hoe ik de waterdichte behuizing los kan maken?
  2. drieb85

    automaat

    Wedden dat VW adviseert er een nieuwe bak a 6000 euro in te zetten. @b5-5racer. Goed om er een automatendeskundige bij te hebben op dit forum
  3. drieb85

    automaat

    Ik zou contact opnemen met automatische transmissie revisie bedrijf. Dat zal de goedkoopste oplossing voor je zijn. De dealer wil je overigens ook wel helpen. Enige nadeel is dat deze waarschijnlijk zegt dat er een nieuwe bak in moet.
  4. Dat is inderdaad niet best. Laat 'm eerst maar eens (rijdend) uitlezen. Ik denk dat bij www.tdiclub.nl de kans groter dat iemand je auto kan uitlezen. Kijk maar eens op die site. Voor een stuk taart of een kratje bier is veel te regelen Het hoeft niet persé de LMM te zijn, het kan ook zijn dat de N75 defect is, er geen turbodruk wordt opbouwd omdat er een lek in de turboslangen zit, de turbo defect is of om een andere reden in noodloop gaat. Succes ermee.
  5. drieb85

    olie verversen

    Die afzuigstaaf schuif je tot de bodem van het blok. De olie stroomt dus niet door je blok omhoog. offtopic Wat denken jullie van die panzerplaat?
  6. drieb85

    Verlaagt

    zouden ze het überhaubt doorhebben?
  7. drieb85

    olie verversen

    Op de website van de bekende panzerbodemplaat staat dat je met olie afzuigen (pela 6000) er meer olie uitkrijgt dan via de aftapschroef. kijk maar: http://www.dieselgeek.com/panzer.php
  8. drieb85

    olie verversen

    Welke VW specificatie staat er in je boekje? Je kunt niet alleen op viscositeit afgaan (5W30, 10w40 etc) De VW specificatie moet ook kopen.
  9. Het blijft wel oppassen met MFD's van ebay. Bijna iedere MFD waar geen serienummer in de advertentie bij vermeld staat is gestolen. Bedenk ook dat je volgens de Duitse wet geen eigenaar kunt verwerven over een gestolen artikel.
  10. Lijkt me eerder de koning onder de chiwawa's
  11. drieb85

    MCD Navigatie

    Geen probleem. Alleen moet je 'm dan wel laten lopen via een TMC kastje met artikelnummer 3B0919894A. Als je een D neemt, dan werkt het ook zonder TMC kastje. En als je een TMC kastje monteert dan kun kun je ieder willenkeurig model nemen. Dat scheelt tweede hands als snel 100 euro
  12. Mooi Quincy, Er staat mij alleen iets bij dat als je zo breed gaat je ook moet verlagen omdat anders de wegligging ontoereikend is in kritische situatie's.
  13. drieb85

    olie verversen

    Als je de motor eerst warm rijdt is alles goed gemengd. Met afzuigen (wat een woord) haal je er alles uit. De meeste dealers doen het ook zo. Als je de aftapschroef losdraait is het altijd knoeien.
  14. drieb85

    olie verversen

    Deze bedoel ik http://www.pelaproducts.com/applications.htm Prijs ligt rond de 40 euro.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden