Ga naar inhoud

martijnvr

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over martijnvr

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Drachten
  • Naam
    Martijn

martijnvr's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dit lijkt wel heel sterk op mijn verhaal, maar ik had er alleen last van in de bocht... http://www.vwpassat.nl/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=10598&catid=106
  2. Ik zie al dat ik niet de enige ben... dat scheelt weer. Dan toch maar op zoek naar winterbanden (was het toch al van plan). En de handrem is voor mij geen optie (was meer als grapje bedoeld), ik ben een te weinig ervaren rijder om dat er even bij te doen, al is de cursus geen slecht idee.
  3. Hmmm, ben er niet echt blij mee want de auto wordt hierdoor volledig stuurloos... (alleen de handrem blijft over). Met mijn vorige auto (zonder ABS) was ik beter af.
  4. Wegen besneeuwt met verse sneeuw en ik moet nog naar huis. Net vertrokken en stapvoets door de straten kom ik de eerste haakse bocht tegen. Hoewel ik zachtjes rijd schuift mijn Passat gewoon rechtdoor tegen de overliggende stoep aan WANT MIJN REM WEIGERT en sturen hielp niet! Ben ik nou gek? Hoe harder ik die rem intrapte hoe harder ie terugdrukte?! Ik heb ABS en had ook al eerder geremd zonder problemen. Omdat ik het nog steeds niet snap, weer geprobeerd. Recht stukje, beetje snelheid, stevig remmen: geen probleem en auto staat zo stil. Weer een bocht proberen dan: half grip en half rechtdoor. Rem doet het totdat het wiel grip verliest en dan duwt het pedaal terug. Tevens maakt de rem (?) op dat moment een schurend geluid. Wat is er aan de hand? Op schoonwegdek functioneert de auto prima... Ik heb geen winterbanden en geen sneeuwkettingen, (nog) wel een gave Passat. (Sorry voor het lange verhaal)
  5. Het heeft even geduurd maar ook mijn gordels zijn vervangen Century Groningen heeft eerst twee keer de optie van siliconenspray op de gordels toegepast, waardoor ik na 2 weken weer bij hun stond. Nu dus vervangen (duur grapje als je het zelf doet, vooral met die gordelsspanners die meereageren op de airbags).
  6. Inderdaad een goede tip! Ik zat zelf ook al met het probleem dat een meter gordel nog lekker om je heen bleef hangen terwijl je al buiten staat. Beetje knullig... Ben benieuwd wat de dealer ervan maakt!
  7. martijnvr

    vloermatten

    Dat zijn beide wel goede ideeën! Ik zal eerst es beginnen met klitteband, dat zal vermoedelijk al heel wat helpen. Thanx!
  8. Tja, het vervangen van een versnellingsbak is niet vreemd voor VW. Blijkbaar bouwt VW niet van die hele goeie bakken in, dus dat je weer een 'minder goede' hebt gekregen is niet ondenkbaar. De mijne is al na 64.000 km vervangen (eerst reviseren hielp niet). Toch wel snel... of er werd gewoon beroerd geschakeld.
  9. martijnvr

    vloermatten

    Mijn net gekochte Passat (gemaakt in feb 2000) blijkt al na 3 maanden nieuwe vloermatten gekregen te hebben (dat maak ik op uit een onderhoudslog). Geen idee waarom ze vervangen zijn, misschien een pot verf op de verkeerde plaats geleegd?? Vervelend genoeg glijden de huidige matten ook erg makkelijk op. Heeft er iemand een idee om dit tegen te gaan?? Ze lijken zo dun, dus 'krullen' ze makkelijk op naar de stoel toe. Bij de stoel zitten ze wel vast met twee klemdopjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden