Ga naar inhoud

albertloos

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over albertloos

albertloos's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik ga d'r vanavond even mee naar mijn garage. GEMO in Veldhoven, zijn gespecialiseerd in VW-Audi-Seat-Skoda.. Hoop dat het uitlezen wat oplevert of op een andere manier duidelijk wordt wat het is..
  2. Hoi, ik heb een passat variant 1.9TDi 100pk van 2001.. tot op heden erg fijne wagen geweest, 300.000 op de klok en amper problemen mee gehad, op de standaard reparaties na. Een tijdje terug hield de motor in bij accelereren en bleken de turboschoepen vast te zitten. Dit is schoongemaakt en opgelost. Nu slaat ie de laatste dagen met grote regelmaat slagen over en trekt dan niet, rookt en bokt ie dat het een lieve lust is.. vooral stationair en bij lage toeren, gister zelfs zo enorm erg dat ik blij was dat ik er mee thuis kon komen.. Zo nu en dan helemaal geen lopende cilinders en dan alleen zo'n "koude start geluid" uit de motor.. Vandaag maar effe met de motor en kou lijden.. Heeft iemand een idee? Verstuivers, kleppen, LMM? Ik krijg geen foutmeldingen op het display en starten doet ie op zich ook goed, temp. is oke.. Verder alles origineel, niks gemodificeerd. Bedank vast voor jullie hulp..
  3. Hoi, even een vraagje.. heb pas (maandje) mijn passat in bezit (1.9TDI variant 2001 100pk trendline) maar daar is iets geks mee aan de hand... als het vochtig weer is geweest en daarna een dag wat warmer en droog. is het net of er schimmel in de achterlichten zit, maar dit is condens... Probleem is dat dit volgens mij een afgesloten kunstof geheel is (heldere kap over reflector-deel) en je d'r niet bijkunt.. Iemand hier ervaring mee of geheel nieuw dit. Lijkt me een dure grap om de complete units te vervangen. (heeft het links en rechts) graag jullie ervaring.......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden