Ga naar inhoud

dickruitenberg

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dickruitenberg

dickruitenberg's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo VW passatrijders, Hierbij even de tussenstand van mijn bevindingen van mijn passat met het probleem van hoge toeren. Ik heb het idee dat verschillende leden die hun mening gegeven hebben op mijn onderwerp gelijk gaan krijgen. Op de meeting is hij uitgelezen door Vdub (naam even ontschoten) met als resultaat GEEN problemen gevonden. Inmiddels een specialist van VW zijn mening laten geven en zijn eerste reaktie was dat het wel eens de temperatuur sensor kan wezen. Mogelijkheden die verschillende leden ook gaven. Heb een nieuwe temp.sensor inmiddels laten plaatsen met als resultaat dat de toerenteller de 9 stand weer aangaf en het probleem lijkt opgelost. Sla nog wel voor het starten een kruisje en of dat helpt, hij loopt nu al een week zeer goed. Hou jullie op de hoogte en dank voor de geleverde bijdrage. Groet Dick R.
  2. Hallo daar, beetje laat met reaktie maar geef de schuld maar aan vaderdag. af en toe heeft hij een dag dat er niets aan de hand is maar daarna gaat de toeren al een gek omhoog. Het is een 74 kw passat uit 1997. Zou het bijzonder op prijs stellen wanneer er iemand volgende week wil luisteren, kijken en evt.uitlezen. Top, tot volgende week. groet, Dick.
  3. Dit is wel een heeeeeeeeeel wazige mededeling.... Dan zou het probleem zichzelf misschien kunnen oplossen ? Zou je bijna denken dat ze het echt niet zelf weten. Ik wil je auto best wel uitlezen op de meeting (als ik tijd heb) maar kom op dit moment ook niet verder dan het uitlezen van de foutcodes waarmee je dan dus verder zou kunnen zoeken. Een kant en klare oplossing kan ik je niet bieden Vind het tof dat je de moeite neemt om mijn berichten te lezen en antwoord te geven. Doe een poging om naar de meeting te komen. Het is allemaal nieuw voor mij en ik ben een mechanische leek. groet
  4. Het gaat hier om een benzine uitvoering en ik woon in Amersfoort. Heb trouwens nog vergeten te melden de mededeling die de dealer ook nog mee gaf : het kon na het rijden van een paar duizend km wel eens spontaan terug vallen naar het goede niveau.
  5. Stationair stond hij al jaren op rond de 9, heel af en toe staat hij daarop met starten maar na even gereden te hebben zie ik , voel ik en hoor ik de toeren flink om hoog gaan. Dealer heeft niets meegegeven op papier. De temperatuur meter staat keurig. Zal hem dus opnieuw moeten laten uitlezen. Mijn dank
  6. Heb een passat van eind 1997, km stand 85.000, van de ene dag op de andere dag loopt hij niet meer goed stationair, de dealer ( waar ik alle vertrouwen in heb, heeft het onderzocht en conclusie : ligt aan de schakelkast cq. computer, er zal een nieuwe schakelkast in moeten, kosten rond de â?¬ 1.000,-- , vind dat aardig veel. Ben bij importeur geweest voor evt. second opinion maar zij kunnen niets doen. Mijn vraag : heeft iemand hiermee ervaring. Dank voor evt. antwoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden