Ga naar inhoud

Yara

Members+
  • Aantal items

    274
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Yara

  1. Yara

    hoger worden oliepeil

    Als je nieuwe filter nu ook al weer zwart zou zijn, zou ik zeker even bij de garage langs gaan.
  2. Yara

    hoger worden oliepeil

    Je brandstoffilter hoort niet zwart te zijn, is ie wel zwart dan betekend dat, dat er olie bij zit.
  3. Yara

    hoger worden oliepeil

    Kijk maar even of je brandstof filter zwart is als ie zwart is kun je ervan uitgaan dat je tandempomp stuk is.
  4. Yara

    Olie vraag

    Let op hoor je heb een PD motor en gechipt als er geen longlife olie in gaat moet er 5w40 505.01 en geen andere specificatie anders is het erg slacht voor je motor.
  5. Nee ben nu aan het doe het zelve, gaat goed dus dit ook maar proberen.
  6. Wie kan mij helpen aan een how-to stofhoes vervangen of gewoon een stappenplan het liefst met foto's of plaatjes. Moet bijde kanten vervangen. Weet iemand ook het onderdeel nummer.
  7. Vriend van mij heeft dezelfde maat alleen dan onder een Ford Mondeo en dat gaat prima met sneeuwkettingen. Heb je nog gewoon een standaard onderstel?
  8. Mijn idee de sc3 slijten erg snel. Had een gebruikt setje gekocht met 6,5 mm erop na een kleine 15.000km helemaal op.
  9. Het is een soort stikker van metaal die kan je gewoon bij de dealer bestellen. Onderdeel nummer weet ik niet.
  10. Haalt je tempmeter wel gewoon de 90 graden. Zo niet dan is waarschijnlijk je thermostaat stuk.
  11. Microswitch is stuk nieuwe bestellen klaar. http://cgi.ebay.nl/VW-GOLF-4-PASSAT-3B- ... %26ps%3D63
  12. Yara

    Lekke koppakking?

    Niet alle 115 pk's hoor de AJM heeft er last van de ATJ niet.
  13. Microswitch kun je gewoon los kopen even kijken op Ebay en je bent voor 7 euro ex verzendkosten klaar.
  14. Rooster zit vast aan je gehele dashboard, als je clima heb dan zit er in het midden een bolletje die kun je er voorzichtig uit wippen met een heel klein schroevendraairtje. Dat is namelijk een sensor die de hoeveelheid lichtmeet voor je airco. Mischien zit het stekkertje los en trilt dat wel.
  15. Hij zal wel de hydrolischekabelspanner bedoelen, die kan inderdaad lek zijn dan fuctioneert het niet meer en kan je distributie riem er heel erg uit komen te zien. en zelfs breken dus zou maar oppassen. Spreek uit ervaring. We hebben de spanrol bekeken, die is samen met de distributieriem vervangen, 27000 km geleden. Is dat 't zelfde als de 'hydrolische kabel spanner' die jij bedoelt? De hydroloschekabelspanner is de spanner die de distributie riem op spanning houdt.
  16. Hij zal wel de hydrolischekabelspanner bedoelen, die kan inderdaad lek zijn dan fuctioneert het niet meer en kan je distributie riem er heel erg uit komen te zien. en zelfs breken dus zou maar oppassen. Spreek uit ervaring.
  17. Motortjes kosten imitatie rond de 45 euro en orgineel rond de 75 euro per stuk.
  18. Als het goed is kun je wel de knopjes van de cruise en radio eraf halen, dan moet je een apart afdek plaatje bestellen bij de dealer dan past je airbag er wel in. Je moet alleen opletten welke 4 spaaks airbag je heb eentje met kunststof pennen of eentje met metalen pennen.
  19. Had er een carkit in een parrot maar daar zitten zoveel draden aan dat het echt 1 grote klomp draden was achter de radio. Dus waarschijnlijk met het erin schuiven van de radio een draadje klem gezeten of zo en die heeft kortsluiting gemaakt. Het is in iedergeval begonnen bij de parrot, het gekke is dat die er al bijna 2 jaar in zit. Maar het is weer opgelost en ik heb mijn weekend nuttig besteed tussen het slapen door want ik zit in de nachtdienst.
  20. Nou auto zit weer bijna in elkaar alles doet het weer. Plaats vanavond nog wel even foto's
  21. Had kortsluiting gehad en de constante stroomdraad was weggesmolen, en moet dus vervangen worden. Helaas moest het hele dashboard eruit. Maar ik heb hem wel gevonden, morgen nieuwe draad trekken en alles weer terug bouwen. Het is wel een lekker klusje hoor.
  22. Ik heb wel een overzichtsfoto gemaakt ga morgen alles weer inbouwen maak dan nog wel wat foto's. Wil eigenlijk de radio testen voordat ik alles weer inbouw kan ik het contact aan doen als ik alleen de teller aansluit Stekkers van de airbags zijn eruit maar dat geeft niet die reset ik wel weer met vagcom.
  23. @Ridouan, erg bedankt heb er echt iets aan dash is er bijna uit nu.
  24. Oorzaak heb ik gevonden het was de carkit, er heeft waarschijnlijk een draadje klem gezeten en toen kortsluiting gemaakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden