Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 08-06-20 in alle zones

 1. 3 punten
  Ik zet hem even op slot, na het voorstellen kan ik hem verplaatsen na het juiste topic.
 2. 3 punten
  done .. met de hulp en mentale steun van Rob .. en vooral veel geduld ... alleen nog de chromen randen - de horizontale heb ik , de aan de boven kant zoek ik... weet iemand of rubber en chrome strip samen horen of kan ik het rubber nieuwe bestellen en de chromen strip erop vast maken? voordeur modulen van 2008 heb ik dus en de achterdeur modulen kan ik ook nog krijgen .. om over te gaan op LINBUS .. wat moet k dan nog meer wisselen? (niet dat ik echt wil doen, maar puur uit nieuwsgierigheid)
 3. 3 punten
  of zelf doen !!! http://www.my-gti.com/3868/volkswagen-rns-510-firmware-download-repository
 4. 3 punten
 5. 3 punten
  en de dvd is naar ander forumlid gegaan
 6. 3 punten
  Hierbij nog vlug wat foto’s van de nieuwe aanwinst. Hij is redelijk uitgerust met o.a ACC, Lane assist, Standkachel met ab, led pakket buiten( vol led koplampen/achterlichten en verlichte deurhandels), led pakket binnen(sfeer licht in portieren enz) elektrische achterklep, elec inklapbare spiegels enz. Het betreft een 3.0tdi 245pk 580Nm en moet zeggen de Passie was rap maar dit kan er ook wat van ondanks z’n gewicht van bijna 1900kg. Nogmaals bedankt voor de hulp en leuke bbq momenten. Gr Jeroen Waar ie eigenlijk voor is aangeschaft[emoji12] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 7. 2 punten
  hij blijft maar rijden om zn verbruik te kunnen checken, of hij staat ergens met een lege tank stil..
 8. 2 punten
  Ondertussen is de motor/baksteun vervangen door @Vdub Het is het waard geweest. Het geluid is namelijk aanzienlijk minder geworden. Op de rotondes hoor je haast niks meer, je hoort enkel de ashoes o.i.d. ergens tegen aan komen als je volledig instuurt en dat doe je haast nooit. Hiermee kan ik i.i.g. wel leven. Op de oude baksteun zat wel wat speling, de nieuwe heeft geen last van speling.
 9. 2 punten
  ** verplaatst ** @Walibie omdat je al sinds 2017 lid ben heb ik hem verplaatst. Na 3 berichten kan je hier ook reageren. Misschien een idee om jezelf en je Passat voor te stellen.
 10. 2 punten
  In Stuurkolommodule (Adres 16) Push-to-Talk Button aan of uit zetten. Aan = spraakbediening, uit = mute. grtz, dre
 11. 2 punten
  Blijft de storing of komt de storing terug? Een no brainer misschien maar je hebt wel alle storingen gewist toch?
 12. 2 punten
  Omdat ik voor een klant met een Tiguan een oog zocht om de breekkabel aan te monteren van de aanhanger heb ik sinds deze week een heel mooi product gevonden. Voor een B8 is het niet nodig aangezien die een ingegoten ook heeft. Een B7 past het wel voor; https://www.trekhaakoog.nl Uiteraard ook voor andere merken en modellen..
 13. 2 punten
  Gaarne eerst even voorstellen en de regels doornemen, dit zouden we erg waarderen. Hier kunt u zichzelf voorstellen: https://forum.vwpassat.nl/index.php?/forum/4-ik-ben-en-ik-rij/ En hier kunt u de regels doornemen: https://forum.vwpassat.nl/index.php?/guidelines/
 14. 2 punten
  kijk anders even in je boekje daar zit voorin een sticker met codes, daar staat het ook op.
 15. 2 punten
  Voor de liefhebbers heb ik de komende 3 jaar een abonnement op flitspalen e.d. dus constant updates (ook voor andere POI's)
 16. 1 punt
  Ik vind het een vaag verhaal eerlijk gezegd. Heb je ook gezien dat er een afwijking in zit. Anders een second opinion vragen.
 17. 1 punt
  @Passat Rdi Het is uiteindelijk gelukt, securitycode en dan in aanpassen en niet in de basisafstellingen iedereen bedankt voor het meedenken
 18. 1 punt
  Klep . De dop zit gewoon los Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
 19. 1 punt
  Bekomen van de schik ? Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
 20. 1 punt
  Inderdaad een Discover Pro. Ik weet het niet zeker, maar je kan het volgens mij ook direct vanaf de DP updaten, maar dat kost je data en het duurt ook nog eens langer. Als het goed is staat er op de website (gepost door Vinniepilon) hoe je het updaten moet uitvoeren.
 21. 1 punt
  Ik rij op powerflexs rubbers wel dan op een b6 passat en dan voor en achter. En ik vindt het niet storend. Maar rij dan wel met een schroefset en dan gardheid instelbaar set Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 22. 1 punt
  Ik weet niet of dit het juist subforum is, maar een ander kon ik niet kiezen. Ik rij nu bijna drie jaar in mijn Passat, en ben erg tevreden over de actualiteit van het Discover Pro systeem. Er is echter iets wat ik niet begrijp. Ik heb dit ook aangekaart bij VW, maar die verwijst me naar de dealer, en de dealer geeft aan dat dit niet door hem kan worden opgelost en iets is voor VW. Als ik in de buurt van Den Haag op de A4 of A13 rij, en dan een route wil laten berekenen, mislukt dat. Pas nadat Delft is gepasseerd (of andersom Leidschendam), kan er wel weer een nieuwe route gepland worden. Verder, als de route is gepland over de A4 en ik besluit de A13 te nemen (of andersom), dan past de dynamische routeberekening de route niet aan. Ik rij dan bijv over de A4, maar de navigatie 'denkt'dat ik nog over de A13 rij en de route past zich pas aan als ik de Ketheltunnel in rij. Op twee foto's zie je ook dat ik op de A4 rij, maar de route nog over de A13 loopt. Dit is alleen in de buurt van Den Haag. Op andere plekken doet dit zich niet voor (voor zover ik weet). Ik heb vorige week de nieuwste software geinstalleerd, maar ook in de vorige versies deed dit fenomeen zich voor (al jaren dus). Zijn er anderen die dit herkennen?
 23. 1 punt
  en als je dan pech hebt, heb je ook nog eens een beveiliging om de ecu zitten...
 24. 1 punt
  Ik dacht al, waarom komt ie nu niet meer.. maar je kan de weg niet vinden.. kaarten van de DM zijn toch ook gratis te updaten? ff nieuwe SD erin en klaar toch?
 25. 1 punt
  Mooi dat het is opgelost! Als de oude steun in de bochten teveel meegeeft, komt de aandrijfas waarschijnlijk aan het einde van zijn slag in de splines. Dan hangt/klappert de versnellingbak koud tegen de wiellagering via de aandrijfas.
 26. 1 punt
  Iedere motor die gebruikt wordt, verbruikt olie 😉 Maar zolang je de service intervallen haalt, is dat geen kwalijke zaak lijkt me.
 27. 1 punt
  Ai idd dan moet je iemand met originele vcds vinden.
 28. 1 punt
  Jullie kunnen van allerlei mooie verhalen neerzetten over hoe goed je boordcomputer werkt, dat doet helemaal niet terzake. TS vindt dat zijn wagen minder zuinig is na tuning. Echter verteld hij niet bij zijn mooie cijfers of dat op bc of aan de hand van getankte liters met verreden km is.
 29. 1 punt
  @Vinniepilon denk dat ik dat idd nog maar ga proberen, maar dat wordt op z'n vroegst donderdag
 30. 1 punt
  Het mooiste is om te beginnen met stroomkringschema en kijken waar de bedrading vandaan komt, controleren op doorgang, sluiting, en kijken of de voeding aanwezig is.
 31. 1 punt
  @Bonny Nee, die zit er niet in... ook niet bij de redirection files. Ik heb ondertussen zelf al de coding gegevens verzameld... Andere gegevens zijn nog altijd welkom. grtz, dre
 32. 1 punt
  Goedemiddag ozzy heb ik net gedaan in het ik ben en ik rij. En de regels heb ik ook doorgenomen
 33. 1 punt
  Dat komt doordat je je niet hebt voorgesteld in https://forum.vwpassat.nl/index.php?/forum/4-ik-ben-en-ik-rij/ Dat eerst even doen en de regels a.u.b. doornemen. Alvast bedankt. Mijn B8 2.0tdi is laatst ook getuned, met stevig gassen is het verbruik juist afgenomen.
 34. 1 punt
 35. 1 punt
  https://www.autolampenshop.nl/osram-halogeen-lamp-w2-1x9-5d-wy16w-921na-oranje?gclid=CjwKCAjw57b3BRBlEiwA1Imyts88qepePbAOmwetONBixnFi_D8EKShvvV49xeYMs1INX5nd-uMcLxoCA0sQAvD_BwE
 36. 1 punt
  Zoiets Jan? https://www.winparts.nl/verlichting-lampen/autolampen/c1020/t-10-12v-5w-lampen-12v-amber-coated-set-a-2-stuks/p57016.html?a=t4u/0/0/1020/57016&utm_content=16356-6A2333D7-69C9-4DFC-9042-C0406223B87B&gclid=CjwKCAjw57b3BRBlEiwA1ImytphM5J5_eSukI-suZobustiZ6OvZbM5joF0-Y1Cjb1Y8yJbQ3QB7GBoClC4QAvD_BwE
 37. 1 punt
  Om de lijnen zichtbaar te meken heb je een dataset van de passat CC nodig in de module. Wanneer je de B7 sensoren plaatst heb je een andere codering nodig voor je ABS module. Ik zal eens zoeken dat ik die wijziging nog vind... 't is al lang geleden dat ik dat deed. grtz dre
 38. 1 punt
  oeps foutje, ik dacht dat vandaag vaderdag was maar het is ja de 3de zondag... dan hebben wij 2 feestjes
 39. 1 punt
  Oei, ik voel weer een productspecifieke eigenschap aankomen
 40. 1 punt
  Nee niet van hier. Zit op de passat B5 Facebook pagina Verstuurd vanaf mijn IN2023 met Tapatalk
 41. 1 punt
  Dat wordt dan maandag avond, ben niet eerder thuis. Mischien is dit wat. https://volkswagen.7zap.com/en/rdw/
 42. 1 punt
  Vandaag de nieuwe kaart erop gezet. Eindelijk staat de ringweg rond Parkstad en de turburotonde bij Schinnen er ook op. Dit met dank aan Navi16 voor het versturen ervan. Als er liefhebbers zijn, de DVD van Navi16 met V17 gaat nu stof liggen vreten.
 43. 1 punt
  Linkje https://mega.nz/folder/yuwmmASa#4VAr-iD91KcpTrKrMjeXIQ
 44. 1 punt
  De grijze draad als ik het goed heb, met de how to moet het lukken, suc6 How To verlichte luchtrooster.pdf
 45. 1 punt
  @SRHoutstra hij is er mocht je het gemist hebben
 46. 1 punt
  Hij staat er op ( V17 ). Nu de nieuwe V14 voor oost Europa nog
 47. 1 punt
  Iedereen aan de dm dan maar💪
 48. 1 punt
  Ik zal eerst de boel eens laten servicen voor dat je verder gaat dan weet je tenminste wat er aan de hand is voor er meer kapot gaat, je gaat hem met dit weer nu steeds meer gebruiken. Misschien je interieur filter ook eens vervangen.
 49. 1 punt
  vandaag de nieuwe grill gemonteerd staat mooi. nu onderin de midden grill nog vervangen.
 50. 1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden