Ga naar inhoud

Sorrie

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sorrie

  • Verjaardag 23-09-1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sorrie.nl

Profile Information

  • Plaats
    Didam

Sorrie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bedankt voor de tips. Inmiddels heb ik alles eens rustig doorgemeten en er blijkt nogal wat fout te zitten in de plussen en minnen. Heb de oude (doorgebrande) draad verwijderd (die zat inderdaad onder het stuurhuis) En met behulp van een zeer vriendelijke garage (Auto Fier, te Didam) een drietal nieuwe kabels getrokken. Kosten: 2 tientjes! Inmiddels knalt Rammstein weer kneiterhard door de speakers!
  2. Tja daar zeg je wat. Kan ik erbij? Ik neem aan dat dat deel kabelboom (van de radio) vanaf de zekeringskast naar de radio loopt? Weet je wellicht dan ook of er ter hoogte van het stuurhuis een stekker zit op deze kabel?
  3. Beste passat liefhebbers, Onlangs heb ik een Passat Variant syncro uit '89 gekocht. Een prima autootje (ondanks de kilometers) en altijd dealer onderhouden. Nu heb ik echter het volgende probleem: De vorige eigenaar heeft nogal zitten klooien met de electronica; hij (of zij) heeft er een karkit (met schroeven van 6cm bevestigd!!) in gemonteerd en een achteruit rijd sensor (irritant gepiep als ik achteruit rijd). De karkit heb ik vrij simpel kunnen verwijderen en ook de achteruit rijd sensor krijg ik er wel netjes uit. Maar tijdens het installeren van de radio zag ik dat de voedingskabels (zwart, rood & geel) tot een onbereikbare plek zijn weg gesmolten (niet zo vreemd als je zulke lange schroeven gebruikt) Mijn vraag: Is het mogelijk (en moeilijk) om zelf deze kabel te vervangen of eventueel de oude kabels af te sluiten en zelf nieuwe te trekken? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden