Ga naar inhoud

Caravelle

Members+
  • Aantal items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Caravelle

  • Verjaardag 06-12-1987

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Assen
  • Naam
    Caravelle

Overige

  • Auto
    Passat 3C 2.0 TDI CBAA DSG 180 PK - JD - 430k

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Caravelle's Achievements

5

Community reputatie

  1. Mooie aanpassing bij een B8 met halogeen verlichting. https://www.facebook.com/100051290903408/posts/pfbid0yz6sP9n6rmfEu8L4fn84UvrTsLzrpMNXGv2gMM5Whhobwm1myHhhX61q8GixpAfkl/?app=fbl
  2. Dank voor de info. Set inmiddels besteld. Hopelijk kan ik het makkelijk monteren… 🙈
  3. Goedenavond. Ivm de bekende problemen met de V159 klep heb ik deze vervangen. Dat was met hulp van dit forum en YouTube goed te doen. Probleem is nu alleen dat de hefboom/koppeling is afgebroken tussen de klep en de V159 module. 😭 Zie de foto voor de duidelijkheid. De andere koppeling die aan de V159 geklikt kan worden is nog goed. Is de gesneuvelde koppeling los te bestellen? En dan toevallig onderdeel van de set met nummer: 3C1898001A? En dan nog probleem 2, hoe krijg ik dat ding er uit? 😬 Alvast bedankt voor de hulp en info!
  4. Merk je verschil met HVO100? Kan dit zonder aanpassingen in een 2.0 TDI CR? Hoor het graag.
  5. Bedankt voor je aanvulling. Als je nog extra info hebt graag, mag ook via PB. Ik heb ook roest op de achterklep, gelukkig uit het zicht boven de lampen in de klep. ?
  6. @dieseltje Was dit al gelukt? Ik wil een poging wagen bij de B8 van mijn broer. PB mij anders even welke scan je precies wilt hebben.
  7. Goed bezig! Op naar minimaal 5 ton! ???
  8. Flauwekul! Ze weten het wel, maar doen net alsof hun neus bloedt. Ik zou eens langs een andere rijden, bijvoorbeeld A'dam. Thnx. Ga zeker nog een andere dealer proberen!
  9. Ja klopt. Hij wist ook niets van het roest probleem in het algemeen bij de 3c. Alleen bij een achterklep was het wel eens voor gekomen... ?
  10. Heb jij meer info voor mij mbt de garantie op de portieren? Ik heb helaas ook roest op beide voorportieren. Het is nog niet veel maar in de lak zijn al aardig wat blaren te zien. Het zit aan de binnenkant, van boven naar beneden langs een kit of lasnaad. Bij de plaatselijke dealer lang geweest. De plekken zijn beoordeeld maar van garantie was geen sprake omdat volgens hem de portieren NIET bij de carrosserie horen. ? Het is gewoon kansloos... auto is 10 jaar oud... ?
  11. Heb jij meer info voor mij mbt de garantie op de portieren? Ik heb helaas ook roest op beide voorportieren. Het is nog niet veel maar in de lak zijn al aardig wat blaren te zien. Het zit aan de binnenkant, van boven naar beneden langs een kit of lasnaad. Bij de plaatselijke dealer lang geweest. De plekken zijn beoordeeld maar van garantie was geen sprake omdat volgens hem de portieren NIET bij de carrosserie horen. ? Het is gewoon kansloos... auto is 10 jaar oud... ?
  12. Uit eigen ervaring weet ik nu dat @Tarabass je hier vast mee helpen... ?
  13. Ik probeer te reageren Nav de zwart wit teller die te koop staat. Helaas krijg ik de melding dat jij geen berichten kunt ontvangen... 

    1. Tarabass

      Tarabass

      Probeer jou ook een bericht te versturen, maar je hebt waarschijnlijk je inbox vol. Mij kun je nu wel weer een bericht sturen als het goed is.

    2. Caravelle
  14. Pff... Lekker zeg... Wat kost dat geintje om te vervangen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden