Ga naar inhoud

Vinnie13

Members+
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Vinnie13

  • Verjaardag 20-07-1988

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Heemskerk
  • Interests
    Me passat, Audio-visuele techniek bij evenementen

Vinnie13's Achievements

0

Community reputatie

  1. Motorflush? Geen schade aan de ketting en of kleppen. Maar wel iets verdachts waar de nokkenas in licht dat was niet helemaal vlak maar een beetje ruw. Dat is dan alleen aan de buiten kanten van de inlaat nokkenas.
  2. Ik sinds 3 weken een tik in mijn motor zitten. Het komt van het rechter blok ( bank 2 ) Niemand weet wat het is en waar het door komt. kettingspanner/nokkenas steller is al vervangen. nieuwe olie Nokkenas positie sensor. Allemaal al gedaan en toch blijft de tik er in. Iemand ooit een keer gehoord van speling op de nokkenassen? Zo ja deel deze info A.U.B. met me. Ik sta voor een raadsel. Alvast super bedankt!!!
  3. Zal even kijken of ik daar foto's van heb. dat wordt vanavond. zit nu op het werk. En nee je spinnenkop kan je laten zitten.
  4. Die komt aan je linkerkant binnen aan de achter ( raam kant ) en aan de rechterkant aan de voorkant ( radiateur kant ) daar zit dat halve maantje en nog een andere pakking
  5. Als ie links lekt, lekt ie op je uitlaat en recht pal voor je neus. maar idd die halve maantjes zijn nog al gevoelig. En erg handig om meteen je kleppen deksel pakking te vervangen. ik heb toen bijde kanten meteen gedaan!
  6. Bij mij lekte die op de knokken as spanner. is 1,5 uur werk. Maar dan ben je wel van je gezeur af. De mijne rijd weer fijn rond!
  7. Zo als je het hier heb verteld en laat zien. kan het dan bij mij passat 2.8 V6 uit 98 ook van boven af? ik hoop op snel antwoord mijn passat heeft het zelfde nu dat ie daar olie der uitgooid en wil dat ie snel weer de weg op kan mvg Vinnie
  8. Jammer dat de kenteken nog leesbaar zijn! Maar we hebben leuk werk verricht!
  9. Maar een turbo dan voor de 2.8 V6 waar kan ik die vinden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden