Ga naar inhoud

warsound

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over warsound

  • Verjaardag 24-04-1975

Profile Information

  • Plaats
    groningen

warsound's Achievements

0

Community reputatie

  1. warsound

    Auto Stottert

    Had vanmorgen toch weer last stotteren. Het inhouden van de auto met gas geven is inderdaad niet meer aanwezig dus dit is goed. Toch zie je weer dat dus bij kouder weer het gestotter weer begint. Dus nu vervangen de tempsensor, de LMM, luchtfilter. Iemand nog een idee waar het vandaan kan komen graag een voorstel.
  2. warsound

    Auto Stottert

    Ok nieuwe LMM is in gebouwd. Moet nog wel even de auto resetten ga ik vanavond doen. Eerste impressie auto stottert af en toe nog wel een klein beetje, maar rijd als de brandweer wist helemaal niet dat de auto zo kon optrekken In bijna elk toerental heb je trekkracht dus das wel lekker. Even de komende dagen aanzien want zou niet de eerste keer zijn dat de auto na een paar dagen weer in zijn oude toestand terug komt. Word vervolgt......
  3. warsound

    Auto Stottert

    Heb toch maar nieuwe LMM besteld bij de dealer. Kan hem deze week ophalen, dus in het weekend nieuwe er zetten en dan volgende week maar even kijken. Hoop dat dan het probleem opgelost is. Iemand wel eens gehoord van een Valeo LMM... Word vervolgt....
  4. warsound

    Auto Stottert

    Ok en dan een originele bij de dealer weg???
  5. warsound

    Auto Stottert

    Nou auto tijdje getest na er een nieuwe temp meter in te hebben gezet. Is een tijdje goed gegaan maar nu na een paar koude nachten begint de auto weer, net als in de winter. Dus ik denk persoonlijk dat het toch een temp gerelateerd probleem is. Weet iemand welke onderdelen in de auto zorgen voor de benzine toevoer, zoals de temp meter en LMM meter weet ik al. En weet iemand het onderdeel nummer van de kabelboom die loopt van de bobines naar ontsteking.......en wat deze ongeveer kost.... Wat is nu de beste stap toch de LMM maar vervangen????
  6. warsound

    Auto Stottert

    Hallo iedereen, Ik heb inmiddels een log gemaakt onder het rijden van de luchtmassameter. Nu heb ik op gerrit speeks site iets gevonden dat bij 3000 toeren de waarde rond de 75-80 g/s moet zijn. Maar goed kan 1 van jullie nu ook zien of deze LMM goed is???? Want ik weet eigenlijk niet of die waarden kloppen die op de site worden aangegeven en of dit overeen komt met de meting die gemaakt is. Voor zover ik kan zien levert deze LMM bij 3000 toeren een waarde van rond de 55 g/s dit zou betekenen dat deze dus veel te weinig doet???? Of weet iemand van jullie wat de waarde wel moet zijn van de LMM. MVG Patrick test1.xls
  7. warsound

    Auto Stottert

    Ok dank je... Ik zal zelf proberen rijden een LOG bestand aan te maken, en die eventueel te posten. DM gaf aan dat hij wel weet hoe een 1.8 turbo werkt maar geen ervaring heeft met mijn type auto. Dus ik probeer er via gerrit speek wel achter te komen wat de goede waardes van de LMM moeten zijn en de temp sensor. Als dit lukt post ik wel even een log bestand. Tot zover Bedankt.
  8. warsound

    Auto Stottert

    Een N75 komt alleen maar voor bij een auto met een Turbo???
  9. warsound

    Auto Stottert

    Goed paar dagen gereden zonder de LMM. Het rare is dat ik het idee heb dat het helemaal niet uitmaakt of de LMM er wel of niet op zit. De zuinigheid van de auto maakt niet uit dies ook nog hetzelfde. En de auto stottert ook nog gewoon bij het optrekken en bij het constant snelheid rijden 60 in 4e versnelling en 80 in 5e. Dus LMM erop zelfde als LMM eraf.....dus conclusie ding doet niks??? Kan je met de vagcom software ook controleren of de temp meters in orde zijn???? ...... omdat de problemen hier ook vandaan kunnen komen??? Bij een PB-tje klopt het dat deze in de postvak uit blijft staan en niet in verzonden berichten???
  10. warsound

    Auto Stottert

    Goed ik heb nu dmv vagcom de auto weer kunnen resetten lampjes zijn weer weg, dus das mooi. Alleen nu je iets meer gaat opletten, als ik het gas geef dan lijkt het of de auto...ja hoe leg je dat uit er onder door schiet of zo. Gas geven dan even een 1,5 sec aarzelen en dan pas optrekken. Misschien toch handig om eens met DM af te spreken voor een controle van zijn kant ik heb natuurlijk geen idee waar ik op moet letten, hoe kan ik met hem in contact komen????
  11. warsound

    Auto Stottert

    Ok heb inmiddels een diagnose apparaat van een bekende van mij vader op gehaald. Handleiding zit erbij en hij heeft me uitgelegd hoe ik de auto kan resetten. Kan ik even gaan rijden kijken welke foutcode hij gaat geven, en natuurlijk alles resetten. Ik heb intussen ook de software thuis liggen voor op de Laptop met bijbehorende kabel. Even iets compleet anders, kan je de auto wanneer je deze op het alarm zet niet alleen de lampen laten knipperen maar ook een geluid laten horen zoals een piep of zoiets , of via de afstandbediening de ramen omhoog doen???
  12. warsound

    Auto Stottert

    Ok heb met de LMM eraf gereden vanmiddag 35 km.....moet zeggen ging niet verkeerd heeft niet gestotterd. Brand nu wel lampje dat de ESP is uitgeschakeld????? Maar goed zal zo even een paar dagen zo blijven rijden om te kijken of het nu ook echt effect heeft, ik meld me met een paar dagen wel even weer of eerder als het stotteren weer begint. Bedankt zover.
  13. warsound

    Auto Stottert

    Ok dank je heb er wel een paar in de buurt zitten zie ik
  14. warsound

    Auto Stottert

    Ik heb geen idee hoe ik hem moet uitlezen met vagcom...... maar goed heb laatst wel met een mede forum gebruiker gesproken die had geloof ik software voor op de laptop....zal die persoon even vragen of ik daar iets mee kan. En ik zal vanmiddag even de LMM weer los trekken voor ik naar huis rijd, kijken of dat helpt.
  15. warsound

    Auto Stottert

    Nee de tempsensor is niet vervagen....kan de auto daardoor gaan stotteren??? Kwa brandstof benzine euro 95 en al verschillende merken geprobeerd, tank nu op dit moment bij een Esso. Heb als shell geprobeerd maar daar loopt de auto nog slechter op, Tango al geprobeerd en Q8, en Gulf. Wat ik ook nog ondervind is dat het ene moment trekt de auto lekker op zonder problemen, ben ik een paar kilometer verder afremmen voor een bv rotonde en dan wil de auto heel slecht trekken, dus ene moment volop volgende moment houd de auto in en dan krijg je ook het gestotter. Kan dit ook een LMM probleem zijn??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden