Ga naar inhoud

DirkPassat20V

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DirkPassat20V

  • Verjaardag 20-07-1987

Profile Information

  • Plaats
    Noord-Brabant

DirkPassat20V's Achievements

0

Community reputatie

  1. Uh, aan wat voor problemen moet ik denken? En wanneer ga ik hier last van krijgen? Heb er wel enigsinds opgelet maar toch.
  2. Zo inmiddels eindelijk de zin gemaakt om me richtingaanwijzerhendel te vervangen. Zoals ik hier al gelezen had heb ik zelf ook geconstateerd dat het idd maar een karweitje is van 20minuten. Hij geeft weer richting aan als een nieuwe:P en hij kan weer er 150.000km tegenaan.
  3. H3, zeker weten! Ik heb ze zelf vervangen voor xenon lampen.(4300k)
  4. Nou gek genoeg is het probleem automatisch weer verholpen(uitgesteld). Heb al 2 dagen nergens meer last van. Maandag had ik de plaatselijke Stealer gebeld en die had de hendel gewoon op voorraad liggen voor 77euro. Denk dat ik die van de week maar ff op ga pikken daar. Het zal vast goedkoper kunnen maar dit is wel zo makkelijk. En sprayen is idd een goed id maar wat je al zegt op den duur zal hij wel weer storing gaan geven. Heb ook weinig zin om direct weer een eind van huis te zijn en dat dan dat relais weer op hol slaat. Anyway bedankt voor de tip!
  5. Kijk aan. Nou top:). Zo snel is me probleem nog nooit opgelost, althans de oorzaak gevonden. Maargoed enig id wat zo'n hendel kost? En of ik de hendel op internet kan bestellen of net zo goed(koop) bij de plaatselijke stealer?
  6. Kijk aan, daar had ik nog helemaal niet aangedacht:P. Ik heb trouwens een 3bg maar dat zal voor de kwaal niet uit maken neem ik aan? Maar door de versleten knipperlicht hendel slaat het relais automatisch op hol? zonder dat de knipperlichten meedoen? (even voor de duidelijkheid hoor, niet dat ik jullie niet geloof of zo:))
  7. Daar is ie dan, de eerste storing in mijn passat. Het probleem begon al toen ik van de winter op wintersport ging en met mijn passat naar Oostenrijk ben gereden. Aan het einde van de rit begon het relais van het knipperlicht op hol te slaan. Dacht eerst nog dat er misschien iets te warm was geworden of wat dan ook. Bij terug komst van de vakantie had ik maanden nergens meer last van gehad tot deze vrijdag. Uit het niks begint mijn knipperlicht relais te tikken, Soms een paar keer extra nadat ik richting aan heb gegeven maar soms ook gewoon uit het niets. Knipperlichten gaan echter niet mee knipperen, het is puur het relais wat op hol slaat. Het lijkt ook steeds erger te worden. Iemand enig id wat er aan de hand kan zijn? Massa storing? Of wat dan ook? Gister weigerde me centrale deurvergrendeling ook ineens? Zender van de sleutel werkte wel maar communiceerde niet met de auto, nu werkt het gek genoeg weer wel na een nacht rust:P. Alvast bedankt! Mvg, Dirk
  8. Als het alleen je poelie is scheelt het wel in de euro's. Ik heb nog een nieuwe vrijlooppoelie liggen. Om die te vervangen moet wel je dynamo eruit. Met het juiste gereedschap is het te doen.
  9. Werkt de dynamo nog wel? Is het alleen het piepgeluid of laad de dynamo ook niet meer bij bedoel ik? Dynamo + Vrijloop poelie is samen makelijk te laten vervangen voor max 400euro incl.(Niet bij de dealer uiteraard, Mijn dealer rekent 600euro voor het vervangen van een dynamo. Zodoende doe ik dat soort reparaties zelf.)
  10. Nogmaals dank:). Had ik net wel gelijk kunnen bestellen toen ik er was maarja. Ze zien me graag terug komen neem ik aan.
  11. Hmm das mooi om te horen. Maaruh daar hebben ze toch ook wel het zwarte front bij carparts. Denk dat de dealer er flink wat euro's extra voor vraagt. De dealer heeft net al genoeg verdiend aan mij:).
  12. Ok bedankt, dan ben ik eruit. Zal er is naar vragen.
  13. bedankt Marc, zal is ffies gaan kijken. Ervaring met de shop?
  14. Fai, de foto's kan ik wel wat mee:). Vroeg me alleen nog af waar je het besteld had.
  15. Ik weet dat er al veel over dubbel din is gesproken maar ik krijg mijn antwoord helaas toch niet gevonden. Dus bij deze. Mijn passat heeft nu enkel din en wil dit binnekort gaan ombouwen naar dubbel din om er een touchscreen + mini pc in te plaatsen. Had eigenlijk al het ombouw frame besteld maar nu kan de leverancier het waarschijnlijk niet leveren want zegt hij, het frame is alleen bij de dealer te bestellen ivm de climatronic. Naar mij weten is er gewoon een ombouw set op de handel. Maargoed mijn vraag, Waar kan ik deze set bestellen??. Dus front, frame, en die binnebak. Of heeft iemand deze toevallig 2dehands? Dit is de huidige situatie:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden