Ga naar inhoud

D. Lingmont

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over D. Lingmont

  • Verjaardag 29-08-1978

Profile Information

  • Plaats
    Hno
  • Interests
    Auto's, motoren, vakantie.

Overige

  • Vagcom
    Nee

D. Lingmont's Achievements

0

Community reputatie

  1. Inmiddels een afspaak gemaakt bij autobedrijf Ruimzicht. Morgen gaan mijn passat erheen. Bedankt voor je reactie. Groeten Dennis.
  2. Zal er volgende week eens langs rijden om te informeren. Bedankt voor de tip. Groeten Dennis.
  3. Hallo, Sinds een aantal weken heb ik een westfalia afneembare trekhaak onder mijn passat 3c variant zitten. Deze trekhaak heb ik zelf gemonteerd en de bekabeling aan de achterkant is allemaal aangesloten. De andere kant van de kabelboom ligt nu aan de voorkant bij de boordcomputer. Nu dient de kabelboom nog aangesloten te worden aan mijn boordcomputer en dient hij via vag-com nog aangemeld te worden. Deze laatste stap kan ik zelf niet uitvoeren (te weinig kennis van electronica en niet in het bezit van vag-com) en zoek dus iemand die wel over deze kennis beschikt en bereid is mij te helpen. Wie kan de kabelboom van mijn afneembare trekhaak aansluiten in mijn boordcomputer en hem aanvinken met vag-com? Ik woon in de buurt van Zwolle (overijssel) en wil er best een stukje voor rijden. Koeken voor bij de koffie of een tegemoetkoming zijn geen probleem. Wie o wie kan mij helpen? Groeten Dennis.
  4. Gisteren ook maar weer de zomersloffen eronder gezet. Lijkt toch weer heel anders. Laat de zomer maar komen........ Groeten Dennis.
  5. Als je de setup knop 12 tot 15 seconden ingedrukt houdt, kom je in het "hidden menu". Eerst krijg je de "servicemodus radio" in beeld en een paar seconden daarna kom je in de "testmode". In deze testmode kun je op "version info" klikken en daar zie je de huidige softwareversie. Mocht je niet in het "hidden menu" komen, dan moet dit eerst worden vrijgeschakeld via vag-com (vdcs). Succes ermee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden