Ga naar inhoud

Edgar

Members
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Edgar

  • Verjaardag 23-02-1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.offerteleverancier.nl/

Profile Information

  • Plaats
    Benelux
  • Interests
    Auto's, Sales, Feyenoord

Edgar's Achievements

0

Community reputatie

  1. Een klant komt daar iig geen 2e keer, kwestie van tijd
  2. Ik zag trouwens dat ik ook een stikker had gekregen bij het reservewiel
  3. Adres? autoruit folie friesland de tille 12 8822WG Arum info@autoruitfoliefriesland.nl tel: 0621581599 Aardige jongen, als je mij naam noemt (Edgar met de Passat) weet hij het vast nog wel. Succes!
  4. Adres? autoruit folie friesland de tille 12 8822WG Arum info@autoruitfoliefriesland.nl tel: 0621581599 Aardige jongen, als je mij naam noemt (Edgar met de Passat) weet hij het vast nog wel. Succes!
  5. Ik heb het in Friesland laten doen voor € 175,- voor alle ramen achter de B stijl. Ik heb gekozen voor 20% lichtdoorlatend, dat is iets donkerder dan af-fabriek privacy glas maar ook weer geen grijs-kenteken look.
  6. Deze velgen zijn orgineel chrome van AEZ, Ik heb ooit bij mijn Audi RS6 velgen dark chrome laten spuiten, ik heb dat toen in Belgie laten doen aangezien het daar een stuk goedkoper was. Eerlijk gezegd durf ik geen prijzen te noemen...
  7. Ja ik parkeer hem minimaal een halve meter van de stoeprand
  8. Slechte foto met de mobiel in de regen. Vandaag 19" gemonteerd
  9. Dat is een discussiepunt op veel fora, maar waarschuwen voor de bedrijven als Tunex kan nooit kwaad denk ik... een rollerbank wil nog niet zeggen dat het gelijk een goede tuner is.. bijv Hartog Tuning heeft geen rollerbank maar is net als JD één van de betere tuners in NL.
  10. Ik heb een factuur gevraagd ( € 0,- factuur) waar de reparatie opstaat, altijd handig bij verkoop van de passat.
  11. Edgar

    Drl coderen

    Wat Guy heeft wordt wel goed gekeurd door TÜV enz. DRL in mistlampen horen een bepaald goedkeurings code te hebben, anders mag je eigenlijk je mistlampen niet als DRL gebruiken. Wat zijn COB LED's precies dan? foto?
  12. Edgar

    Drl coderen

    Geen idee wat boordnet betekent/ inhoudt Maar met speciale DRL lampjes is wel mooier idd, thnx
  13. Edgar

    Drl coderen

    Ik heb een 3C van 2006, is dat dan ook mogelijk om de mistlampen als DRL te laten functioneren? ik heb geen vagcom, is dat ergens te laten doen?
  14. Aangezien ik mijn Passat Variant High Line 2.0 TDI BKP nog niet zo lang heb ben ik even bij Hartog Tuning lang gegaan om de auto globaal na te laten kijken. Pedro Hartog vertelde mij dat er al één verstuiver kapot was en vertelde mij van de terugroepactie. Mijn Passat is tot de laatste 2 beurten in onderhoud van de VW dealer geweest. Zijn laatste onderhoud heeft hij dus bij een specialist gehad. Ik heb Century gebeld en kon binnen een paar dagen de Passat brengen waar ze alle 4 verstuivers hebben ontvangen. Ben ik erg blij mee Ik merk trouwens dat hij een stuk zuiniger rijdt! Ik maak veel snelweg KM's en haal dan 1:20!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden