Ga naar inhoud

grinx

Members+
  • Aantal items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over grinx

  • Verjaardag 24-04-1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.otcn.nl

Profile Information

  • Plaats
    Roermond
  • Interests
    Muziek, Radio, Opel :D

Overige

  • Vagcom
    Komt nog

grinx's Achievements

0

Community reputatie

  1. grinx

    RNS 2 DVD

    Woow! Dat is mooi spulleke!!! Thx voor de tip (Y)
  2. grinx

    RNS 2 DVD

    Hoi, Een collega gaf te kennen nog een RNS 2 DVD navigatie / radio / ... te hebben liggen. Aangezien bij mij de navigatie de cdrom niet zo lekker vindt, vraag ik me af of een RNS 2 DVD ook past / passend te maken is in een 3BG.
  3. Leeuwarden. (mensen daar schijnen het uit te spreken als Lewward )
  4. Heerlijk... net wakker geworden van iemand die onder mijn balkon stond te vomeren! En niet veel later werd ik door mijn maatje gebeld, welke vandaag als taxi zal fungeren dat zijn afspraak niet door zou gaan, en we lekker bijtijds richting Friesland kunnen gaan cruizen. Dat beloofd veel goeds vandaag Over een kwartiertje gaan we kilometersvreten richting het Noorden, en wellicht dat ik over een 3 uurtjes mezelf gelukkig mag prijzen met de Passat!
  5. Whahahahaa...... kun je meekijken ofzo :D:D Heb er inderdaad heel erg veel zin in, en het plezier wordt alleen maar versterkt door de mensen hier op het forum. Het mag best gezegd worden dat ik me er nu al helemaal thuis voel. Thx peeps (Y) Minimeet gaat deze maand niet meer lukken ben ik bang. Ik begin a.s. maandag bij mijn nieuwe werkgever, en zal de komende tijd even weinig vrije tijd hebben, welke overigens niet wil zeggen dat ik geen minimeet wil, graag zelfs! Maar aangezien de oliestoker redelijk zuinig is, en ik stiekum best wel heel erg verliefd ben op Friesland, gaat die meet er zeer zeker komen!! (uiteraard ook met vlaai )
  6. Precies, kleine dingetjes die je kan en mag verwachten bij een auto van 8 jaar oud.
  7. Wat ik hoor is het een geweldig mooie auto, alleen jammer dat de motor een zuiger mist :D:D:D:D
  8. Ydwer en Jeroen, onwijs bedankt voor jullie hulp!! Na het lezen van de puntjes die Ydwer me had gestuurd, ben ik bang dat deze Passat van eigenaar zal gaan wisselen
  9. Ik heb er al een gevonden, meer info volgt nog..
  10. Hoi Sven, Mestreeeeech Ik kom op je vraag terug.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden