Ga naar inhoud

johans

Members+
  • Aantal items

    540
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over johans

  • Verjaardag 23-02-1964

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Zuid-Holland
  • Naam
    Johan

johans's Achievements

49

Community reputatie

  1. johans

    Obd scanner

    Ben van plan deze te kopen AUTOPHIX ES680 heeft iemand hier ervaring mee. Gaat mij om het uitlezen en wissen van eventuele storingen.
  2. Dank je Barry,duidelijker zo. Nu nog de oplossing
  3. Als het goed is staat de database op de SD kaart en hij moet volgens mij ook in de lijst met poi,s komen alleen dat lukt niet.
  4. Nog niet gelukt,morgen maar weer een poging doen. Ik snap er niks van hahaha
  5. kan niets vinden in de radio. Volgens beschijving: Nadat update van je systeem is gelukt kun je de bestanden op de SD kaart verwijderen,vervolgens zet je al de mappen uit de map speed cameras op de SD kaart. Niet het mapje zelf maar alle bestanden die in de map staan anders werkt het niet. Maar als ik de bestanden op de SD kaart verwijderd dan gooi ik ook de map speed camera's weg. Nu heb ik de inhoud van de speed camera's al gekopieerd naar een map op mijn pc en dan gekopieerd naar een lege SD kaart. Maar stop ik de SD kaart in de radio dan gebeurt er niets. Dus ik doe iets fout, maar wie weet wat.
  6. Gisteren een update gedaan voor mijn navigatie Pioneer Avic f9110BT. Nu is alles gelukt en werkt het naar behoren. Op de SD kaart staat ook flitspalen database. Heeft iemand een idee hoe ik dit werkend krijg op mijn navigatie.
  7. Mooi hoor,voor zo iets kan je wel een paar uurtjes rijden. Ziet er top uit. Kan dit ook bij een Golf 5
  8. Wilt u het risico meemen datíe knapt na 6jaar ongeacht het km stand van 30,000 km van nu dat je gereden heb dan zijn het koste nog veeeeel hoger. Zo tand riem met rollen zijn toch het kosten niet. Gr Fai Ja ben zelf wel van mening dat het moet gebeuren, snap alleen de garage niet om dit te zeggen.
  9. ik heb mijn passat nu 6 jaar geleden gekocht[passat 3bg 2004],bij aflevering toen is de distributieriem vervangen. Km stand nu 123000 en ik rij nog geen 5000 km per jaar. Ik dacht het is nu 6 jaar geleden dus zal hem maar eens laten vervangen, in de garage vertelde ze mij dat het niet nodig is om hem te laten vervangen, terwijl ik overal lees om het na 6 jaar wel te doen. Is het nu wel of niet nodig ??????
  10. Gebruik mijn passat voor naar mijn werk en dat is dichtbij waar ik woon en verder korte ritjes vandaar 10.000 km in 3,5 jaar Dus als ik het goed begrijp kan ik nog wel een jaartje verder.
  11. Mijn riem is ongeveer 3,5 jaar gelden vervangen bij 105000 km,nu km stand 115000 km. Is het dan nodig om de riem te laten vervangen
  12. Bedankt voor de duidelijke uitleg.
  13. portaal is al langer weggehaald. Voorlopig zal deze ook niet terug komen heb ik vernomen. Alle scripts die nodig waren om de portal steeds aktueel te houden statistieken ed. zijn waarschijnlijk mede de oorzaak dat de servers overbelast werden. Oke voordat de site offline was altijd vanuit portaal begonnen,maar je antwoord is duidelijk. Nu heb ik als favorieten ingesteld dat hij opent met de nieuwe berichten. We kunnen gelukkig weer alles volgen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden