Ga naar inhoud

brandari

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over brandari

  • Verjaardag 20-07-1982

Profile Information

  • Plaats
    nijmegen

brandari's Achievements

0

Community reputatie

  1. De probleem is er nog steeds,het is wel minder geworden heb nu egr afgedopt en schoongemaakt ,van de week gaat er een katvervanger er op.Ik denk dat probleem zit in katalysator of in de turbo maar dat word duidelijk als de kat is vervangen,die is niet leeg gemaakt misschien zit die een beetje verstopt.Bedankt voor jullie reacties.
  2. oke begint beetje duidelijk te worden ,kan niet zijn dat er ergens een slang niet goed aansluit dat de druk wegvalt of de brandsoffilter die niet goed is of zo moet zeggen dat ik niet zo lang geleden mijn filter heb vervangen en sinds dien is erger ,is wel een nieuwe filter ,heb die die niet goed opgezet of zo ik snap er helemaal niets van ga morgen oude filter op zetten en dan kijken ook ga ik alle slangen goed nalopen .
  3. weet niet meer hoe heet die bedrijf waar ik hem toen gechipt heb weet alleen dat het een duitche chip is ,kan zijn dat de turbo beetje vast zit .
  4. Ja op de terug weg heeft hij nog een keer gedaan was ong bij 3000 toeren .Maar als dat gebuurd is het in verschillende toerentaal en niet alltijd in het zelfde .
  5. mmm Wat is het beste nu om buiten zekeringen en stekkers na te kijken om te doen .
  6. Verstandigst is gewoon om uit te lezen denk ik ,er zijn veel dingen die er kunnen spelen zie ik .Mijn erg moet ook nog dichtgezet worden .Dus eerst ga ik hem uitlezen en dan dan die erg dicht .Alvast bedankt voor jullie meedenken en ik hou hier op de hoogte hoe het allemaal zich zal verlopen.
  7. Die software heb ik al moet alleen nog die kabel ergens kopen voor de laptop.
  8. Wat zorg voor de werking van die egr is dat die n75 die de signalen zend ?
  9. die slangen zien er allemaal goed uit heb net nog even goed nagegekijken dus zou aan twee dingen kunnen liggen of die Egr of die n75 sensor denk ik
  10. zijn dat die slangen die naar de n75 gaan ?
  11. ja hij is vervangen door een bosch ,ja denk dat het beste is om even een log van maken want volgens mijn denk dat er iets in de richting turbo niet goed zit .
  12. luchtmassa meter is ook vervangen dus daar ligt het niet aan
  13. Hallo heb volgende probleem met mijn passat hij houd in en weet niet wat de oorzaak kan zijn . Reeds vervangen lMM ,Kabelboom ,Brandstoffilter. Hij is ook uitgelezen maar geen fout kunnen vinden . Auto trekt best nog goed alleen als die koud is dan stoter hij soms het is net of hij lucht binnenkrijg dat gebuurd een keer met koude motor en daarna dot hij het niet meer ,wat wel merkbaar is als ik vol gas intrap reageert hij veel later en de soepele gevoel weg is .Hij is iets stroef zal ik zeggen ,volgens mijn is een of andere sensor stuk maar welke . Misschien iemand idee .Of weet iemand een goeie garage rond Nijmegen .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden